Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27117
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorLitvinova I. M.-
dc.date.accessioned2022-02-03T10:09:38Z-
dc.date.available2022-02-03T10:09:38Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationInnovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) level: [Electronic edition] / ed. I. M Litvinovа. – Kharkiv: KhNEU named after S. Kuznets, 2021. – 13 p.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27117-
dc.description.abstractThe thematic plan of the discipline and its content by topics are submitted. The methods of learning and teaching the discipline, the criteria for assessing student knowledge, the rating plan of the discipline, recommended literature are presented. Recommended for students of all specialties of the first (bachelor's) level.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectinnovative technologiesru_RU
dc.subjecthotel and restaurant servicesru_RU
dc.titleInnovative technologies in the field of hotel and restaurant services : program of academic discipline for students of all specialties of the first (bachelor's) levelru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ЗСЖБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Інноваційні технології у сфері ГРП.pdf849,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.