Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Буторіна Д. | - | 
| dc.contributor.author | Івашура А. А. | - | 
| dc.date.accessioned | 2022-05-06T13:19:28Z | - | 
| dc.date.available | 2022-05-06T13:19:28Z | - | 
| dc.date.issued | 2022 | - | 
| dc.identifier.citation | Буторіна Д. Стала дієта і безпека життєдіяльності / Д. Буторіна, А. А. Івашура // Проблеми та перспективи розвитку системи безпеки життєдіяльності : матер. ХVІI міжнар. наук.-практ. конф. мол. вчених, курсантів та студ. – Львів: ЛДУ БЖД, 2022. – С. 210-213. – [Електронний ресурс]. | ru_RU | 
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/27329 | - | 
| dc.description.abstract | Сталість дієти означає застосування практик, які задовольняють потреби суспільства в харчуванні, захищаючи при цьому фізичну основу нашого довгострокового виживання – навколишнє середовище. Сфера безпеки життєдіяльності, включаючи сталість дієт, дозволяє розумно використовувати блага навколишнього середовища одночасно піклуватися про неї. | ru_RU | 
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU | 
| dc.subject | стійка дієта | ru_RU | 
| dc.subject | стійке виробництво | ru_RU | 
| dc.subject | безпека харчових продуктів | ru_RU | 
| dc.subject | здорове харчування | ru_RU | 
| dc.title | Стала дієта і безпека життєдіяльності | ru_RU | 
| dc.type | Article | ru_RU | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Буторіна Д. СТАЛА ДІЄТА І БЕЗПЕКА ЖИТТЄДІЯЛЬНОСТІ.pdf | 2,45 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.