Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28004Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Холодний Г. О. | - |
| dc.contributor.author | Тер-Карапетянц Ю. М. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-07-07T18:43:39Z | - |
| dc.date.available | 2022-07-07T18:43:39Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Маркетинг. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Г. О. Холодний, Ю. М. Тер-Карапетянц; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (805 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2022. — 38 с. — Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28004 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто порядок написання, оформлення та захисту курсової роботи. Наведено орієнтовний перелік тем, що пропонуються до розгляду, вимоги до структури, обсягу, змісту та оформлення курсової роботи, а також приклади оформлення її основних структурних елементів. Рекомендовано для студентів спеціальності 075 "Маркетинг" освітньої програми "Маркетинг" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.subject | маркетинг | ru_RU |
| dc.subject | система маркетингу | ru_RU |
| dc.subject | теорія та практика маркетингової діяльності | ru_RU |
| dc.subject | комплекс маркетингу | ru_RU |
| dc.subject | організація маркетингової діяльності | ru_RU |
| dc.title | Маркетинг. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 075 «Маркетинг» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
| dc.type | Other | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (М) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| 2022-Холодний Г О, Тер-Карапетянц Ю М.pdf | 1,09 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.