Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Akhmedova O. | - |
dc.date.accessioned | 2022-08-17T20:07:52Z | - |
dc.date.available | 2022-08-17T20:07:52Z | - |
dc.date.issued | 2022 | - |
dc.identifier.citation | Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 ''Tourism'' [Електронний ресурс] / сompiled by О. Akhmedova; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. — E-text data (178 КБ). — Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2022. — 57 p. — The title screen. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078 | - |
dc.description.abstract | The list of themes for practical studies on the academic discipline and a bibliography are presented. Practical assignments and guidelines to them are given on each theme. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism». | ru_RU |
dc.language.iso | en | ru_RU |
dc.subject | restaurant | ru_RU |
dc.subject | restaurant business | ru_RU |
dc.subject | hospitality | ru_RU |
dc.subject | the sphere of food and beverage | ru_RU |
dc.subject | catering | ru_RU |
dc.title | Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism» | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2022-Ахмедова О О.pdf | 823,02 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.