Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorAkhmedova O.-
dc.date.accessioned2022-08-17T20:07:52Z-
dc.date.available2022-08-17T20:07:52Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationOrganization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 ''Tourism'' [Електронний ресурс] / сompiled by О. Akhmedova; Simon Kuznets Kharkiv national university of economics. — E-text data (178 КБ). — Kharkiv : S. Kuznets KhNUE, 2022. — 57 p. — The title screen.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28078-
dc.description.abstractThe list of themes for practical studies on the academic discipline and a bibliography are presented. Practical assignments and guidelines to them are given on each theme. For Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism».ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectrestaurantru_RU
dc.subjectrestaurant businessru_RU
dc.subjecthospitalityru_RU
dc.subjectthe sphere of food and beverageru_RU
dc.subjectcateringru_RU
dc.titleOrganization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism»ru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2022-Ахмедова О О.pdf823,02 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.