Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28573
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorNovikov F.-
dc.contributor.authorHutorov A.-
dc.contributor.authorYermolenko O.-
dc.contributor.authorDytynenko S.-
dc.contributor.authorHalahan Y.-
dc.date.accessioned2023-01-09T15:25:31Z-
dc.date.available2023-01-09T15:25:31Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationNovikov F. Evaluation of a Decrease in Temperature Conditions Upon Intermittent Grinding / F. Novikov, A. Hutorov, O. Yermolenko and other // Advanced Manufacturing Processes: Book of Abstracts of the 4th Grabchenko’s International Conference on Advanced Manufacturing Processes, Odessa, Ukraine, September 6-9, 2022 / Volodymyr Tonkonogyi, Vitalii Ivanov, Ivan Pavlenko, Justyna Trojanowska (Eds.). – Sumy: IATDI, 2022. – Р. 54.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28573-
dc.description.abstractTheoretically, it has been established that with intermittent grinding, depending on the length of the working ledge of the intermittent wheel, a minimum cutting temperature is achieved. In this case, the extreme values of the lengths of the working ledge and the cutout of the broken circle are equal to each other, and the cutting temperature decreases with an increase in the number of working ledges of the broken circle. The obtained theoretical solution can be the basis for determining the optimal geometric characteristics of the intermittent wheel and the parameters of the intermittent grinding modes.ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectquality of processingru_RU
dc.subjectprocessed materialru_RU
dc.subjectworking protrusion of a discontinuous circleru_RU
dc.titleEvaluation of a Decrease in Temperature Conditions Upon Intermittent Grindingru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ЗСЖБЖ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
download.pdf368,68 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.