Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29113
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorTiutiunyk О. О.-
dc.contributor.authorBrynza N. О.-
dc.date.accessioned2023-03-16T17:56:01Z-
dc.date.available2023-03-16T17:56:01Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationInformatics : Syllabus of the educational discipline for students of the specialty 242 "Tourism" educational program "Tourism" first (bachelor) level / authors. О. О. Tiutiunyk, N. О. Brynza – Kharkiv : Publ. Khneu named after S. Kuznets, 2022. – 11 pp.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29113-
dc.description.abstractThe program of the educational discipline and its content by modules and topics is presented. Plans of lectures and laboratory sessions, materials for consolidating knowledge (independent work, control questions), methods of activating the learning process, criteria for evaluating students' knowledge, professional competencies that a student of higher education of the first (bachelor's) level must possess after studying the discipline are included. Recommended for students of higher education of the first (bachelor) level of specialty 242 "Tourism".ru_RU
dc.language.isoenru_RU
dc.subjectinformaticsru_RU
dc.subjectinformation environmentru_RU
dc.subjectinformation proceduresru_RU
dc.subjectinformation processru_RU
dc.subjectelectronic officeru_RU
dc.subjectpresentationru_RU
dc.subjectspreadsheetru_RU
dc.subjectdatabaseru_RU
dc.subjectdatabase management systemsru_RU
dc.subjectWeb designru_RU
dc.subjectInternetru_RU
dc.subjectstructured documentsru_RU
dc.subjectWordPressru_RU
dc.titleInformatics : Syllabus of the educational discipline for students of the specialty 242 "Tourism" educational program "Tourism" first (bachelor) levelru_RU
dc.typeOtherru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ІКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
поз.356_!Iнформатика_2022.pdf840,81 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.