Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29270
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Грабовський Є. М. | - |
dc.date.accessioned | 2023-04-11T11:10:16Z | - |
dc.date.available | 2023-04-11T11:10:16Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми "Технології електронних мультимедійних видань" першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Є. М. Грабовський; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (772 КБ). — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. — 14 с. — Загол. з титул. екрану. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29270 | - |
dc.description.abstract | Подано принципи, види, терміни та місце проведення практики. Уміщено процес організації практики, цілі та завдання практики. Наведено вимоги до звіту з практики, форми та методи контролю, а також систему оцінювання знань студентів. Рекомендовано для викладачів і студентів за спеціальністю 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми "Технології електронних мультимедійних видань" першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
dc.subject | технологічна практика | ru_RU |
dc.subject | переддипломна практика | ru_RU |
dc.subject | вимоги до звіту | ru_RU |
dc.subject | форми і методи контролю | ru_RU |
dc.subject | система оцінювання знань | ru_RU |
dc.title | Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 186 "Видавництво та поліграфія" освітньої програми "Технології електронних мультимедійних видань" першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МСТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
2023-Грабовський Є М.pdf | 649,03 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.