Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29542
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Михайлюк Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2023-05-29T17:00:40Z | - |
dc.date.available | 2023-05-29T17:00:40Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Михайлюк Н. В. Вплив освітнього середовища на формування професійної культури майбутніх бакалаврів банківської справи / Н. В. Михайлюк // Moderní aspekty vědy. Svazek XXІХ mezinárodní kolektivní monografie. - 2023. - С. 291-327. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29542 | - |
dc.description.abstract | Професійна культура майбутніх бакалаврів банківської справи починає формуватися ще під час навчання у закладі вищої освіти. Згідно вимог законодавства та стандартів вищої освіти в закладі вищої освіти необхідно створити освітнє середовище, під впливом якого відбувається процес соціалізації, загальнокультурного та професійного розвитку молодої людини, розвиток професійної культури майбутнього фахівця. Освітнє середовище оточує студента протягом всього періоду навчання і позначається на рівні його самоідентифікіції як особистості. Необхідно створити освітнє середовище у закладі вищої освіти, де майбутній фахівець мав би можливість набути навичок майбутньої професійної діяльності, розвинути здатності та прагнення до професійної самореалізації та самовдосконалення. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | заклад вищої освіти | ru_RU |
dc.subject | освітнє середовище | ru_RU |
dc.subject | бакалавр банківської справи | ru_RU |
dc.subject | професійна культура | ru_RU |
dc.title | Вплив освітнього середовища на формування професійної культури майбутніх бакалаврів банківської справи | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Монографії (ІММК) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Стаття 2.pdf | 2,85 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.