Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кравченко О. С. | - |
dc.contributor.author | Дзюбенко А. Т. | - |
dc.date.accessioned | 2023-06-13T10:51:01Z | - |
dc.date.available | 2023-06-13T10:51:01Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Кравченко О. С. Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти / О. С. Кравченко, А. Т. Дзюбенко // Актуальні питання фізичного виховання, спорту, здорового способу та якості життя різних верств населення : збірник тез I Всеукраїнської науково-практичної конференції (електронне видання), 14 квітня 2023 р. : Харків : Національний аерокосмічний університет імені М. Є. Жуковського «Харківський авіаційний інститут», 2023. - С. 201–203. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/29746 | - |
dc.description.abstract | Важливою складовою здорового способу життя є раціональне харчування, яке дає можливість підтримувати високий рівень життєдіяльності. Проаналізовано основні елементи харчування, необхідні для нормального функціонування організму. Виявлено, що особливу увагу необхідно приділяти збалансованому та раціональному харчуванню як основного фізіологічного чинника зміцнення здоров’я здобувачів вищої освіти. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | здоров’я | ru_RU |
dc.subject | раціональне харчування | ru_RU |
dc.subject | режим харчування | ru_RU |
dc.subject | життєдіяльність | ru_RU |
dc.subject | здобувачі вищої освіти | ru_RU |
dc.title | Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Вплив раціонального харчування на стан здоров’я здобувачів вищої освіти.pdf | 159,2 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.