Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31383
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПогуда Н. В.-
dc.date.accessioned2024-02-08T16:32:45Z-
dc.date.available2024-02-08T16:32:45Z-
dc.date.issued2023-
dc.identifier.citationПогуда Н. В. Використання інформаційно-комунікаційних технології на підприємствах туризму для мінімізації впливу на навколишнє середовище / Н. В. Погуда // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р. : тези допов. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 271-272.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31383-
dc.description.abstractДослідження присвячене питанням використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій підприємствами туризму для зменшення впливу на навколишнє середовище від здійснення операційної діяльності. На прикладі сучасних технологій розглянуто можливість ефективного управління туристичними потоками, створення екологічних турів та їх активне просування. Акцентовано на викоритсанні Інтернету речей (IoT) та Big Data для зменшення негативного впливу на навколишнє середовище.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectтуризмru_RU
dc.subjectінформаційно-комунікаційні технологіїru_RU
dc.subjectнавколишнє середовищеru_RU
dc.subjectІнтернет речей (IoT)ru_RU
dc.subjectBig Dataru_RU
dc.titleВикористання інформаційно-комунікаційних технології на підприємствах туризму для мінімізації впливу на навколишнє середовищеru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Погуда_Використання_ІКТ_Тези.pdf1,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.