Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31383
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Погуда Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-08T16:32:45Z | - |
dc.date.available | 2024-02-08T16:32:45Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Погуда Н. В. Використання інформаційно-комунікаційних технології на підприємствах туризму для мінімізації впливу на навколишнє середовище / Н. В. Погуда // Інноваційні технології та реалізація концепції Zero-waste у харчових технологіях і сфері ресторанного, готельного та туристичного бізнесу : матеріали Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 4–5 грудня 2023 р. : тези допов. – Полтава : ПУЕТ, 2023. – С. 271-272. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31383 | - |
dc.description.abstract | Дослідження присвячене питанням використання сучасних інформаційно-комунікаційних технологій підприємствами туризму для зменшення впливу на навколишнє середовище від здійснення операційної діяльності. На прикладі сучасних технологій розглянуто можливість ефективного управління туристичними потоками, створення екологічних турів та їх активне просування. Акцентовано на викоритсанні Інтернету речей (IoT) та Big Data для зменшення негативного впливу на навколишнє середовище. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | туризм | ru_RU |
dc.subject | інформаційно-комунікаційні технології | ru_RU |
dc.subject | навколишнє середовище | ru_RU |
dc.subject | Інтернет речей (IoT) | ru_RU |
dc.subject | Big Data | ru_RU |
dc.title | Використання інформаційно-комунікаційних технології на підприємствах туризму для мінімізації впливу на навколишнє середовище | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Погуда_Використання_ІКТ_Тези.pdf | 1,06 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.