Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31544
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Миронова О. М. | - |
dc.contributor.author | Кінас І. О. | - |
dc.date.accessioned | 2024-02-15T20:08:18Z | - |
dc.date.available | 2024-02-15T20:08:18Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Робоча програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Бізнес-адміністрування» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. М. Миронова, І. О. Кінас. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2023. – 11 с. (Укр. мов.) | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/31544 | - |
dc.description.abstract | Подано програму виробничої практики, що відображає єдину систему послідовної підготовки фахівців за допомогою поєднання теоретичних знань із вирішенням виробничих питань. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Бізнес-адміністрування» першого (бакалаврського) рівня. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | виробнича практика | ru_RU |
dc.subject | завдання виробничої практики | ru_RU |
dc.subject | база практики | ru_RU |
dc.subject | індивідуальні завдання з практики | ru_RU |
dc.subject | звіт практики | ru_RU |
dc.subject | критерії оцінювання практики | ru_RU |
dc.title | Робоча програма виробничої практики для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньо-професійної програми «Бізнес-адміністрування» першого (бакалаврського) рівня | ru_RU |
dc.type | Other | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (МБА) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
поз.14 ПП_Виробнича практика_Бізнес-адм_укр..docx_.pdf | 563,44 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.