Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32675
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДавидова О. Ю.-
dc.date.accessioned2024-05-27T10:15:27Z-
dc.date.available2024-05-27T10:15:27Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationУправління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарстві : підручник / О. Ю. Давидова.- 2-ге вид. перероблене і доповнене. – Харків : Вид-во Іванченка І.С., 2024. – 494 с.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32675-
dc.description.abstractУ підручнику розглянуто проблеми управління якістю в контексті забезпечення конкурентоспроможності продукції та послуг, що надають підприємства готельно-ресторанного господарства. Висвітлено найважливіші етапи розвитку, сучасний стан теорії та практики управління якістю. Досліджено економічні поняття якості, принципи та методи її оцінювання, організаційно-методичні принципи забезпечення якості й управління якістю продукції та послуг готельно-ресторанного господарства; організаційно-економічний механізм управління якістю та умови його реалізації на українських підприємствах готельно-ресторанного господарства в сучасних економічних умовах. Особливу увагу приділено системам управління якістю на базі стандартів ISO серії 9000, концепції TQM, системі управління безпекою харчових продуктів HACCP. Підручник призначається для студентів та викладачів закладів вищої освіти і працівників сфери індустрії гостинності.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectуправління якістю продукціїru_RU
dc.subjectпослуги у готельно-ресторанному господарствіru_RU
dc.titleУправління якістю продукції та послуг у готельно-ресторанному господарствіru_RU
dc.typeBookru_RU
Розташовується у зібраннях:Навчальні видання (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Давыдова_УПРАВЛ〓ННЯ_ЯК〓СТЮ_репозитарии〓.pdf7,06 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.