Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бородін Є. С. | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-14T09:48:42Z | - |
dc.date.available | 2024-06-14T09:48:42Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Бородін Є. С. Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни / Є. С. Бородін // Сучасні тенденції розвитку індустрії туризму та гостинності: глобальні виклики : Матеріали ІІІ міжнародної науково-практичної конференції. - Харків : Харківський національний університет міського господарства імені О.М. Бекетова, 2024. – С. 51-53. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/32992 | - |
dc.description.abstract | Визначено проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни, запропоновано шляхи їх вирішення. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.subject | російсько-українська війна | ru_RU |
dc.title | Проблеми ресторанного бізнесу в умовах російсько-української війни | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бородін.pdf | 283,7 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.