Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33385
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorШталь Т. В.-
dc.contributor.authorЧернуха Т. С.-
dc.date.accessioned2024-08-30T08:42:47Z-
dc.date.available2024-08-30T08:42:47Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationМіжнародний маркетинг. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівня [Електронний ресурс] / уклад. Т. В. Шталь, Т. С. Чернуха ; Харківський національний економічний університет ім. С. Кузнеця. — Електрон. текстові дан. (528 KБ).  — Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2024. — 26 с.: іл. — Загол. з титул. екрану. — Бібліогр.: с. 20-22.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33385-
dc.description.abstractВикладено тематику курсових робіт і основні вимоги до їхнього оформлення. Наведено послідовність рецензування та захисту, критерії оцінювання знань здобувача вищої освіти під час виконання та захисту курсової роботи. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівня і викладачів, які проводять практичні заняття з навчальної дисципліни.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectміжнародний маркетингru_RU
dc.subjectмаркетингові стратегіїru_RU
dc.subjectстратегічне плануванняru_RU
dc.subjectкурсова роботаru_RU
dc.subjectвимоги до оформленняru_RU
dc.subjectкритерії оцінюванняru_RU
dc.subjectтематика курсових робітru_RU
dc.titleМіжнародний маркетинг. Методичні рекомендації до виконання курсових робіт для здобувачів вищої освіти спеціальності 073 «Менеджмент» освітньої програми «Міжнародний менеджмент» першого (бакалаврського) рівняru_RU
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
2024-Шталь Т В, Чернуха Т С.pdf528,47 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.