Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 231
Дата випуску | Назва | Автор(и) |
2023 | Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 076 «Підприємництво та торгівля» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня | Салун М. М.; Тимошенко К. В.; Іпполітова І. Я.; Литвиненко А. О. |
2023 | Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 242 "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм" другого (магістерського) рівня | Сущенко О. А.; Вовк К. М. |
2023 | Наскрізна програма практики для студентів спеціальності 242 "Туризм" освітньо-професійної програми "Туризм" першого (бакалаврського) рівня | Сущенко О. А.; Вовк К. М. |
2022 | Інноваційне та венчурне підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" другого (магістерського) рівня | Іпполітова І. Я. |
2022 | Organization of tourist travels: syllabus of the course for students of speciality 242 "Tourism" of the educational programme "Tourism" of the first (Bachelor`s) level | Stryzhak O. O. |
2022 | Управління репутаційними ризиками в туризмі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» другого (магістерського) рівня | Сущенко О. А.; Клок О. П. |
2022 | Організація туристичних подорожей: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня | Стрижак О. О. |
2022 | Управління національним туристичним брендом: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 "Туризм" освітньої програми «Туризм» другого (магістерського) рівня | Стрижак О. О. |
2022 | Менеджмент туристичної діяльності : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня | Алдошина М. В. |
2022 | Маркетинг туризму : робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня | Алдошина М. В. |
2022 | Страхування у міжнародному туризмі: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 242 «Туризм» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня | Ястремська О. О. |
2022 | Міжнародний бізнес і підприємництво: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня | Бутенко Д. С. |
2022 | Підприємництво, торгівля та біржова діяльність: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" освітньої програми "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня | Іпполітова І. Я.; Бутенко Д. С. |
2022 | Бізнес-аналіз: робоча програма навчальної дисципліни для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» освітньої програми «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня | Салун М. М.; Константиновський Л. Л. |
2022 | Методичні рекомендації до виконання дипломної роботи для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня | Бутенко Д. С. |
2022 | Тренінг-курс «Етика та ділові комунікації». Методичні рекомендації до виконання практичних завдань для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» першого (бакалаврського) рівня | Бутенко Д. С. |
2022 | Соціальне підприємництво. Методичні рекомендації до виконання курсової роботи для студентів спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» другого (магістерського) рівня | Салун М. М.; Заславська К. А. |
2022 | Глобальні дистриб'юторські системи. Методичні рекомендації до лабораторних робіт та самостійної роботи для студентів спеціальності 242 «Туризм» другого (магістерського) рівня | Погуда Н. В.; Сущенко О. А.; Ахмедова О. О. |
2022 | Organization of the Restaurant Industry. Guidelines for practical training of Bachelor's (first) degree students of speciality 242 «Tourism» | Akhmedova O. |
2022 | Інноваційне підприємництво та управління стартап-проєктами. Методичні рекомендації до практичних завдань та проведення ділової гри для студентів спеціальності 076 "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність" першого (бакалаврського) рівня | Литвиненко А. О. |
Матеріали зібрання (Дати збереження, сортування за спаданням): від 81 до 100 з 231