Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33582
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Стрижак О. | - |
dc.contributor.author | Собакарь А. | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-25T11:47:38Z | - |
dc.date.available | 2024-09-25T11:47:38Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Стрижак О. Вплив пандемії covid-19 на ресторанну галузь / О. Стрижак, А. Собакарь // Проблеми, пріоритети та перспективи сталого розвитку в ХХІ столітті: матеріали XVІ міжнародної науково-практичної конференції [Електронний ресурс]. - Кам’янець-Подільський: Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка, 2024. - С. 266-268. | ru_RU |
dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/33582 | - |
dc.description.abstract | Тези присвячено визначенню впливу пандемії COVID-19 на ресторанну галузь. Проаналізовано тенденції в ресторанному бізнесі. | ru_RU |
dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
dc.subject | COVID-19 | ru_RU |
dc.subject | ресторанна галузь | ru_RU |
dc.subject | ресторанний бізнес | ru_RU |
dc.title | Вплив пандемії covid-19 на ресторанну галузь | ru_RU |
dc.type | Article | ru_RU |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
3.pdf | 522,63 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.