Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34031Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Венгерська Н. С. | - |
| dc.contributor.author | Калантарова А. Р. | - |
| dc.date.accessioned | 2024-10-18T07:27:53Z | - |
| dc.date.available | 2024-10-18T07:27:53Z | - |
| dc.date.issued | 2014 | - |
| dc.identifier.citation | Венгерська Н. С. Експортний потенціал харчової промисловості України / Н. С. Венгерська, А. Р. Калантарова // Економіка розвитку. – 2014. – № 4 (72). – С. 15-18. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34031 | - |
| dc.description.abstract | Зазначено, що одним із найважливіших напрямів розвитку експортних можливостей національної економіки є експортний потенціал харчової промисловості України. Охарактеризовано властивий Україні постачально-збутовий і посередницько-торговельний характер виходу у світогосподарську сферу, який не реалізує всіх потенційних експортних можливостей у виробництві продовольчих товарів, зумовлює необхідність переорієнтації та переходу до нової моделі взаємодії національного господарства зі світовим. У результаті проведеного дослідження авторами визначено, що зростання експортного продовольчого потенціалу є визначальним фактором розвитку зовнішньоекономічних зв'язків, важливою ланкою зовнішньоторговельного обміну. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.publisher | ХНЕУ ім. С. Кузнеця | ru_RU |
| dc.subject | експорт | ru_RU |
| dc.subject | експортний потенціал | ru_RU |
| dc.subject | зовнішня торгівля | ru_RU |
| dc.subject | модернізація | ru_RU |
| dc.subject | харчова промисловість | ru_RU |
| dc.title | Експортний потенціал харчової промисловості України | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | № 4 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| венгерська.pdf | 411,35 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.