Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34031
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВенгерська Н. С.-
dc.contributor.authorКалантарова А. Р.-
dc.date.accessioned2024-10-18T07:27:53Z-
dc.date.available2024-10-18T07:27:53Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationВенгерська Н. С. Експортний потенціал харчової промисловості України / Н. С. Венгерська, А. Р. Калантарова // Економіка розвитку. – 2014. – № 4 (72). – С. 15-18.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/34031-
dc.description.abstractЗазначено, що одним із найважливіших напрямів розвитку експортних можливостей національної економіки є експортний потенціал харчової промисловості України. Охарактеризовано властивий Україні постачально-збутовий і посередницько-торговельний характер виходу у світогосподарську сферу, який не реалізує всіх потенційних експортних можливостей у виробництві продовольчих товарів, зумовлює необхідність переорієнтації та переходу до нової моделі взаємодії національного господарства зі світовим. У результаті проведеного дослідження авторами визначено, що зростання експортного продовольчого потенціалу є визначальним фактором розвитку зовнішньоекономічних зв'язків, важливою ланкою зовнішньоторговельного обміну.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяru_RU
dc.subjectекспортru_RU
dc.subjectекспортний потенціалru_RU
dc.subjectзовнішня торгівляru_RU
dc.subjectмодернізаціяru_RU
dc.subjectхарчова промисловістьru_RU
dc.titleЕкспортний потенціал харчової промисловості Україниru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:№ 4

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
венгерська.pdf411,35 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.