Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКобринець О. С.-
dc.date.accessioned2025-03-04T09:13:15Z-
dc.date.available2025-03-04T09:13:15Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКобринець О. С. Гастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміях / О.С. Кобринець / Актуальні проблеми фундаментальних та суспільно-гуманітарних наук: матеріали науково-практичної інтернет-конференції молодих учених та здобувачів освіти, 20 лютого 2025 р. : тези допов. – Харків: НФаУ, 2025. – С. 290-291.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35648-
dc.description.abstractУ роботі проаналізовано турецькі паремії з компонентами-гастронімами «чай», «боза», «шира». Структурний аналіз виявив характерні синтаксичні особливості та художні прийоми, які використовуються у досліджених пареміях.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectусна народна творчістьuk_UA
dc.subjectпареміїuk_UA
dc.subjectтурецька моваuk_UA
dc.subjectміжкультурна комунікаціяuk_UA
dc.subjectгастрономічна тематикаuk_UA
dc.titleГастроніми «чай», «боза» та «шира» у турецьких пареміяхuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті ( ІММК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези_Кобринець_Боза, шира.чай.pdf709,7 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.