Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36065
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВласенко Т.-
dc.contributor.authorПрусова Г.-
dc.contributor.authorЧуб О.-
dc.date.accessioned2025-05-01T19:55:41Z-
dc.date.available2025-05-01T19:55:41Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationВласенко Т. Управління змінами на підприємствах молокопродуктового сектору України / Т. Власенко, Г. Прусова, О. Чуб // Вісник Хмельницького національного університету. – 2024. – № 4. – С. 229–234.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36065-
dc.description.abstractСтаття присвячена дослідженню сучасних трендів розвитку молокопереробного сектору економіки України. Виявлено рівень фактичного споживання населенням країни молокопродуктів. Проаналізовано динаміку обсягів виробництва молока за основними категоріями виробників. Виявлено ключові структурні зрушення розвитку галузі, серед яких ключовими постає багаторічне зосередження виробництва у секторі дрібнотоварних виробників – домогосподарств населення. Даний тренд супроводжується низькою проблемних питань, які стримують потенціал екологізації, інноваційного розвитку та нарощування конкурентоспроможності вітчизняної молокопродукції. У зв’язку з цим, були окреслені стратегічні орієнтири подальших управлінських змін на підприємствах молокопродуктового сектору України. Ключовим з них було визначено активізацію подальшого розвитку органічного молочного виробництва та екологізацію молокопродуктів і торговельних брендів. За результатами досліджень було обґрунтовано перелік основних характеристик, притаманних для органічного виробництва у молокопродуктовому секторі країни. Окреслено сукупність ключових викликів, що зумовлюють необхідність постійного управління змінами на підприємствах молокопродуктового сектору.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectмолокопродуктиuk_UA
dc.subjectменеджментuk_UA
dc.subjectструктурні зміниuk_UA
dc.subjectконкурентоспроможністьuk_UA
dc.subjectмолочні компаніїuk_UA
dc.subjectаграрний секторuk_UA
dc.subjectпродовольча безпекаuk_UA
dc.titleУправління змінами на підприємствах молокопродуктового сектору Україниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕПОБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Власенко,Прусова,Чуб_Управління змінами на підприємствах 2024.pdf293,2 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.