Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36114
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Алдошина М. В. | - |
dc.contributor.author | Козубова Н. В. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-05T08:44:57Z | - |
dc.date.available | 2025-05-05T08:44:57Z | - |
dc.date.issued | 2023 | - |
dc.identifier.citation | Алдошина М.В. Управління кар’єрним зростанням працівників сфери гостинності та рекреації / М. В. Алдошина, Н. В. Козубова // Економіка та суспільство. – 2023. – Вип. 48. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36114 | - |
dc.description.abstract | Стаття присвячена актуальним питанням щодо управління кар’єрним зростанням працівників сфери гостинності та рекреації. Зазначено, що кар'єрний ріст будь-якого працівника залежить не лише від його власних зусиль, але й від зусиль підприємства. На кар'єрне зростання працівників готельного підприємства мають вплив такі ланки готелю: як керівник підрозділу; служба управління персоналом; колеги. Представлена узагальнена періодизація кар’єри, яка залежить від віку працівника. У статі розглянуті зовнішні кар'єрні фактори, котрі розділені на дві сфери: загальну (позаслужбову) та спеціальну (службову). Зазначено, що сфера гостинності та рекреації це – особлива сфера послуг, у якій велика увага приділяється особистим якостям працівників. Визначені особисті якості працівників, які є найбільш необхідними для успішної діяльності. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | кар’єрне зростання | uk_UA |
dc.subject | кар’єрний шлях | uk_UA |
dc.subject | готель | uk_UA |
dc.subject | сфера гостинності | uk_UA |
dc.subject | працівник | uk_UA |
dc.title | Управління кар’єрним зростанням працівників сфери гостинності та рекреації | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Алдошина_стаття 4.pdf | 186,85 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.