Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36338
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКоноваленко А. Ю.-
dc.contributor.authorСтаркова Г. В.-
dc.date.accessioned2025-05-22T11:16:21Z-
dc.date.available2025-05-22T11:16:21Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationноваленко А. Ю. До питання удосконалення внутрішньої корпоративної комунікації в компаніях ресторанного бізнесу / А. Ю. Коноваленко, науковий керівник: Г. В. Старкова // Модернізація та сучасні українські і світові наукові дослідження: матеріали IX Міжнародної студентської наукової конференції, м. Житомир, 16 травня 2025 р. / ГО «Молодіжна наукова ліга». — Вінниця: ТОВ «УКРЛОГОСГруп», 2025. — С. 63–64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36338-
dc.description.abstractУ статті розглянуто роль внутрішньої корпоративної комунікації в ефективній роботі компаній, зокрема у сфері ресторанного бізнесу. Авторка звертає увагу на типові проблеми, які виникають у процесі обміну інформацією між працівниками та керівництвом, і пропонує шляхи їх вирішення. На основі практичного досвіду проаналізовано недоліки у внутрішніх комунікаційних процесах та окреслено напрямки їх удосконалення з використанням сучасних цифрових інструментів. Наголошується, що поліпшення внутрішньої комунікації позитивно впливає на злагоджену роботу колективу, мотивацію персоналу та загальну ефективність компанії.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectвнутрішня комунікаціяuk_UA
dc.subjectкорпоративна культураuk_UA
dc.subjectуправління персоналомuk_UA
dc.subjectресторанний бізнесuk_UA
dc.subjectцифрові інструментиuk_UA
dc.subjectефективність організаціїuk_UA
dc.titleДо питання удосконалення внутрішньої корпоративної комунікації в компаніях ресторанного бізнесуuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (БЖЦМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Коноваленко_Корпоративна_комунікація_Текст.pdf403,45 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.