Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorВишемирський Д.-
dc.contributor.authorКрамаренко Д.-
dc.contributor.authorГіренко Н.-
dc.date.accessioned2025-06-11T14:05:46Z-
dc.date.available2025-06-11T14:05:46Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationВишемирський Д. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. Вишемирський, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 234-236.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646-
dc.description.abstractРозглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectчасникові стрілкиuk_UA
dc.subjectзакускаuk_UA
dc.subjectрецептураuk_UA
dc.subjectкористьuk_UA
dc.titleВикористання часникових стрілок для підвищення харчової цінності стравuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті студентів (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.