Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вишемирський Д. | - |
dc.contributor.author | Крамаренко Д. | - |
dc.contributor.author | Гіренко Н. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-11T14:05:46Z | - |
dc.date.available | 2025-06-11T14:05:46Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Вишемирський Д. Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв / Д. Вишемирський, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 234-236. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36646 | - |
dc.description.abstract | Розглянуто корисні властивості часникових стрілок, які містять високу концентрацію біологічно активних сполук, таких як глюкоза, фруктоза та фітонциди. Визначено доцільність їх використання в кулінарії, зокрема для збільшення харчової цінності закуски «Закуска з печінки з морквою», де частина цибулі ріпчастої була замінена на часникові стрілки. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | часникові стрілки | uk_UA |
dc.subject | закуска | uk_UA |
dc.subject | рецептура | uk_UA |
dc.subject | користь | uk_UA |
dc.title | Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Використання часникових стрілок для підвищення харчової цінності страв.pdf | 717,49 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.