Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36649Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Козар В. | - |
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. | - |
| dc.contributor.author | Гіренко Н. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-06-11T14:21:25Z | - |
| dc.date.available | 2025-06-11T14:21:25Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Козар В. Особливості впровадження елементів української етнокультури в інтер’єр готелю / В. Козар, Д. Крамаренко, Н. Гіренко // Сучасна наука та освіта: стан, проблеми, перспективи : матеріали IV міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 березня 2025 р.: тези допов. - Полтава : ДЗ «ЛНУ імені Тараса Шевченка», 2025. - С. 462-464. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36649 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто особливості впровадження елементів української етнокультури в дизайн сучасного готельного комплексу в Києві. Проаналізовано способи інтеграції українських культурних елементів у різні аспекти готельного обслуговування, включаючи дизайн інтер’єру, гастрономію та уніформу персоналу. Обґрунтовано важливість такого підходу для збереження та популяризації української культурної спадщини в умовах глобалізації. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | етнокультура | uk_UA |
| dc.subject | готельний дизайн | uk_UA |
| dc.subject | українська архітектура | uk_UA |
| dc.subject | культурна спадщина | uk_UA |
| dc.subject | етнічний туризм | uk_UA |
| dc.title | Особливості впровадження елементів української етнокультури в інтер’єр готелю | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Особливості впровадження елементів української етнокультури в інтер’єр готелю.pdf | 726,26 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.