Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36674
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorKozub V.-
dc.contributor.authorKozub S.-
dc.date.accessioned2025-06-11T21:15:55Z-
dc.date.available2025-06-11T21:15:55Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationKozub V. European experience in regulating the activities of enterprises in the agri-food sector / V. Kozub, S.Kozub // Current trends in scientific research development : The 5th International scientific and practical conference, December 12-14, 2024. - BoScience Publisher, Boston, USA. 2024. - р. 824-827.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36674-
dc.description.abstractThe features of the implementation of measures for state regulation of the activities of enterprises in the agrarian and food industry are presented. The system of support and stimulation of agricultural producers in the European Union is characterized. The “green box” programs are presented as a way to increase the income of enterprises in the agrarian and food sector according to international experience. The instruments of indirect taxation of enterprises in the food industry in the context of ensuring national food security are determined. The features of regulating the production of organic food in the EU countries are clarified.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectagri-food sectoruk_UA
dc.subjectagricultural sectoruk_UA
dc.subjectfood industryuk_UA
dc.subjectEuropean Unionuk_UA
dc.subjectsubsidiesuk_UA
dc.subjectindirect taxesuk_UA
dc.subjectorganic fooduk_UA
dc.titleEuropean experience in regulating the activities of enterprises in the agri-food sectoruk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (МЕМ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тези доповіді.pdf753,49 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.