Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorАхмедова О.-
dc.contributor.authorКозубова Н.-
dc.date.accessioned2025-09-17T08:57:09Z-
dc.date.available2025-09-17T08:57:09Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationОрганізація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ахмедова, Н. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 20 с. (Укр.мова).uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278-
dc.description.abstractНаведено перелік тем та ключових питань, які буде розглянуто під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, форми та методи оцінювання, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівняuk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectресторанuk_UA
dc.subjectорганізація харчуванняuk_UA
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесuk_UA
dc.titleОрганізація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ПТТБ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
доп.план Організація ресторанного господарства..pdf1,33 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.