Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37427
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПерерва П. Г.-
dc.date.accessioned2025-10-23T12:11:48Z-
dc.date.available2025-10-23T12:11:48Z-
dc.date.issued2006-
dc.identifier.citationПерерва П. Г. Дослідження процесів реструктуризації та приватизації підприємств харчової промисловості / П. Г. Перерва // Економіка розвитку. – 2006. – № 3 (39). – С. 86-90.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37427-
dc.description.abstractIn the article the results of research on privatization of beer and pastry enterprises are given. Schemes of the most effective privatization of food enterprises are offered. Conclusions on effective bringing in foreign investors info privatization process in Ukraine are made.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХНЕУ ім. С. Кузнецяuk_UA
dc.subjectакціонуванняuk_UA
dc.subjectприватизаціяuk_UA
dc.subjectкондитерська промисловістьuk_UA
dc.subjectринок алкогольних напоївuk_UA
dc.titleДослідження процесів реструктуризації та приватизації підприємств харчової промисловостіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:№ 3

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
перерва.pdf665,07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.