Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37765
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЛабунська С.-
dc.date.accessioned2025-11-25T10:47:00Z-
dc.date.available2025-11-25T10:47:00Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationБухгалтерський облік: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня / уклад. С. Лабунська. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 13 с. (Укр. мов.)uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37765-
dc.description.abstractПодано тематичний план навчальної дисципліни за модулями та темами. Наведено програмні результати навчання та компетентності, які формує навчальна дисципліна, методи та форми навчання, критерії та порядок оцінювання знань студентів, розподіл балів за формами контролю та темами модулів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectактивиuk_UA
dc.subjectкапіталuk_UA
dc.subjectдоходиuk_UA
dc.subjectвитратиuk_UA
dc.subjectфінансовий результатuk_UA
dc.subjectподвійний записuk_UA
dc.subjectбалансuk_UA
dc.subjectфінансова звітністьuk_UA
dc.subjectпервинні документиuk_UA
dc.subjectрегістри облікуuk_UA
dc.titleБухгалтерський облік: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівняuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Методичні матеріали (ОБК)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
поз 289 РП_Бухгалтерський облік_J2 (БАК)_Лабунська.docx_.pdf859,56 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.