Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/480Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова | 
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Шеховцева К. В. | - | 
| dc.date.accessioned | 2012-05-25T11:17:11Z | - | 
| dc.date.available | 2012-05-25T11:17:11Z | - | 
| dc.date.issued | 2012 | - | 
| dc.identifier.citation | Шеховцева К.В. Оптимизация объемов выпуска продукции на предприятиях пищевой промышленности / К.В. Шеховцева // Управління розвитком. - 2012. - №5. - С. 99 - 103 | en_US | 
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/jspui/123456789/480 | - | 
| dc.description.abstract | Проведен анализ деятельности предприятия пищевой промышленности. Построена оптимизационная модель максимизации прибыли с учетом реальных ресурсных возможностей предприятия. | en_US | 
| dc.description.abstract | The analysis of the company, representing the food industry has been made. Optimi¬zation model is constructed to maximize profits, based on actual resource potential of the enterprise. | en_US | 
| dc.language.iso | ru | en_US | 
| dc.publisher | ХНЕУ | en_US | 
| dc.subject | оптимизационная модель | en_US | 
| dc.subject | максимизация прибыли | en_US | 
| dc.subject | задача линейного программирования | en_US | 
| dc.title | ОПТИМИЗАЦИЯ ОБЪЕМОВ ВЫПУСКА ПРОДУКЦИИ НА ПРЕДПРИЯТИЯХ ПИЩЕВОЙ ПРОМЫШЛЕННОСТИ | en_US | 
| dc.type | Article | en_US | 
| dc.subject.udc | УДК 658.62:664 | en_US | 
| Розташовується у зібраннях: | № 5 | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шеховцева К.В. Оптимизация объемов выпуска продукции на предприятиях пищевой промышленности.pdf | 436,7 kB | Adobe PDF |  Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
