Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7374
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бойченко О. В. | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-21T09:44:41Z | - |
dc.date.available | 2014-08-21T09:44:41Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Бойченко О. В. Оптимизация вегетарианского рациона питания человека с учетом текущих цен на продукты / О. В. Бойченко // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 5-8 | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7374 | - |
dc.description.abstract | Приведен анализ вегетарианского рациона человека на основе решения оптимизационной задачи. Целевую функцию необходимо минимизировать, поскольку она представ¬ляет набор продуктов питания, содержащий все необходимые для здоровья полезные вещества, с учетом современных цен на продукты питания. | en_US |
dc.description.abstract | Analysis of the human diet and vegetarian solved optimization problem to minimize the cost of the food bundle that contains all the necessary nutrients for health, with current prices. | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | Видавництво ХНЕУ | en_US |
dc.subject | вегетарианство | en_US |
dc.subject | оптимизационная задача | en_US |
dc.subject | минимизация затрат | en_US |
dc.title | Оптимизация вегетарианского рациона питания человека с учетом текущих цен на продукты | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 330.45:613.261 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕММ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Бойченко О. В. Оптимизация вегетарианского рациона питание человека с учетом текущих цен на продукты.pdf | 267,69 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.