Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7404
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гузей Л. А. | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-26T11:34:56Z | - |
dc.date.available | 2014-08-26T11:34:56Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Гузей Л. А. Оптимизация объемов выпуска тортов кондитерской фабрики «Лучиано» / Л. А. Гузей // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 16-18 | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7404 | - |
dc.description.abstract | Проведен общий анализ деятельности кондитерской фабрики "Лучиано", которая специализируется на производстве тортов. С помощью MS Excel была разработана и решена оптимизационная модель максимизации прибыли, учитывая запасы ресурсов на складе. | en_US |
dc.description.abstract | This article provides a general analysis of the confectionery factory "Luciano", which specializes in the production of cakes. With the help of MS Excel was developed and solved the optimization model of profit maximization, given the stocks of resources in stock. | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця | en_US |
dc.subject | оптимизационная модель | en_US |
dc.subject | максимизация прибыли | en_US |
dc.subject | промышленность | en_US |
dc.subject | продукция | en_US |
dc.subject | предприятие | en_US |
dc.title | Оптимизация объемов выпуска тортов кондитерской фабрики «Лучиано» | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 330.44:664.1 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕММ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Гузей Л. А. Оптимизация объемов выпуска тортов кондитерской фабрики _Лучиано_.pdf | 271,67 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.