Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7442
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКляшов И. С.-
dc.date.accessioned2014-08-28T09:54:42Z-
dc.date.available2014-08-28T09:54:42Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКляшов И. С. Оптимизация на предприятии производства холодных соусов / И. С. Кляшов // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 23-26en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7442-
dc.description.abstractПроведен анализ условий деятельности предприятия по производству холодных соусов. Разработана оптимизационная модель планирования производства соусов торговой марки "Торчин".en_US
dc.description.abstractПроведено аналіз умов діяльності підприємства з виробництва холодних соусів. Розроблено оптимізаційну модель планування виробництва соусів торгівельної марки "Торчин".en_US
dc.description.abstractThe conditions of an enterprise for producing cold sauces were analyzed. An optimization model of trademark "Torchin" cold sauces production planning was designed.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherВидавництво ХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectхолодные соусыen_US
dc.subjectоптимизацияen_US
dc.subjectминимизация затратen_US
dc.titleОптимизация на предприятии производства холодных соусовen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc330.44:664.871en_US
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕММ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.