Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7442
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кляшов И. С. | - |
dc.date.accessioned | 2014-08-28T09:54:42Z | - |
dc.date.available | 2014-08-28T09:54:42Z | - |
dc.date.issued | 2014 | - |
dc.identifier.citation | Кляшов И. С. Оптимизация на предприятии производства холодных соусов / И. С. Кляшов // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 23-26 | en_US |
dc.identifier.uri | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7442 | - |
dc.description.abstract | Проведен анализ условий деятельности предприятия по производству холодных соусов. Разработана оптимизационная модель планирования производства соусов торговой марки "Торчин". | en_US |
dc.description.abstract | Проведено аналіз умов діяльності підприємства з виробництва холодних соусів. Розроблено оптимізаційну модель планування виробництва соусів торгівельної марки "Торчин". | en_US |
dc.description.abstract | The conditions of an enterprise for producing cold sauces were analyzed. An optimization model of trademark "Torchin" cold sauces production planning was designed. | en_US |
dc.language.iso | ru | en_US |
dc.publisher | Видавництво ХНЕУ ім. С. Кузнеця | en_US |
dc.subject | холодные соусы | en_US |
dc.subject | оптимизация | en_US |
dc.subject | минимизация затрат | en_US |
dc.title | Оптимизация на предприятии производства холодных соусов | en_US |
dc.type | Article | en_US |
dc.subject.udc | 330.44:664.871 | en_US |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ЕММ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Кляшов И. С. Оптимизация на предприятии производства холодных соусов.pdf | 315,17 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.