Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7484
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКраснюк И. В.-
dc.date.accessioned2014-09-01T09:39:19Z-
dc.date.available2014-09-01T09:39:19Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationКраснюк И. В. Расчет ежедневного оптимального объема выпуска готовых салатов на предприятии «Класс» / И. В. Краснюк // Управління розвитком. - 2014. - №7. - С. 28-32en_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7484-
dc.description.abstractПроведен анализ деятельности отдела супермаркета по выпуску готовых салатов. Создано оптимизационную модель максимизации прибыли при имеющихся ресурсахen_US
dc.description.abstractПроведено аналіз діяльності відділу супермаркету з випуску готових салатів. Створено оптимізаційну модель максимізації прибутку при наявних ресурсахen_US
dc.description.abstractThe article analyzed the activity of the supermarket to produce prepared salads. Optimization model was created to maximize profits with the resources available.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherВидавництво ХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectмаксимизация прибылиen_US
dc.subjectоптимальный план выпускаen_US
dc.titleРасчет ежедневного оптимального объема выпуска готовых салатов на предприятии «Класс»en_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc330.44:641.83en_US
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕММ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.