Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/7622
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorТимченко А. И.-
dc.date.accessioned2014-09-10T07:30:45Z-
dc.date.available2014-09-10T07:30:45Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationТимченко А. И. Оптимизация работы пиццерииen_US
dc.identifier.urihttp://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/7622-
dc.description.abstractИзложены результаты оптимизационной задачи, полученные при помощи Microsoft Excel 2010. В качестве примера представлено предприятие пищевой промышленности по изготовлению различных видов пиццы. Описана процедура построения математической модели задачи и указаны результаты решения задачи с использованием реальных данных.en_US
dc.description.abstractВикладено результати оптимізаційної задачі, які були отримані за допомогою Microsoft Excel 2010. У якості прикладу представлено підприємство харчової промисловості з виготовлення різних видів піцци. Описано процедуру побудови математичної моделі задачі й зазначено результати розв'язання задачі з використанням реальних даних.en_US
dc.description.abstractThe article outlines the results of the optimization problem which were obtained with the help of Microsoft Excel 2010. An enterprise of the food industry that specializes on the production of various sorts of pizza was used as an example. The procedure of constructing the mathematical model of the problem was described and the results of solving the problem with the use of factual data were shown.en_US
dc.language.isoruen_US
dc.publisherВидавництво ХНЕУ ім. С. Кузнецяen_US
dc.subjectмаксимизация прибылиen_US
dc.subjectсимплексный методen_US
dc.subjectоптимальный планen_US
dc.titleОптимизация работы пиццерииen_US
dc.typeArticleen_US
dc.subject.udc640.435en_US
Розташовується у зібраннях:Статті (ЕММ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Тимченко А. И. Оптимизация работы пиццерии.pdf376,74 kBAdobe PDFЕскіз
Переглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.