Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/1879| Назва: | УЗАГАЛЬНЕННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ "КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНІСТЬ ПРОДУКЦІЇ" |
| Автори: | Лисянська К. О. |
| Теми: | конкурентоспроможність продукції поняття визначення потреби ринок |
| Дата публікації: | 2012 |
| Видавництво: | ХНЕУ |
| Бібліографічний опис: | Лисянська К.О. Узагальнення теоретичних підходів до визначення поняття "Конкурентоспроможність продукції" / К.О. Лисянська // Управління розвитком. - 2012. - №16. - с. 143 - 144 |
| Короткий огляд (реферат): | Розглянуто основні підходи до трактування поняття конкурентоспроможності продукції та з'ясовано особливості її формування. Рассмотрены основные подходы к трактовке понятия конкурентоспособности продукции и выяснены особенности ее формирования. The basic approaches to treatment of the concept of production competitiveness arе considered and the peculiarities of its formation are found out. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://www.repository.hneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/1879 |
| Розташовується у зібраннях: | № 16 |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Лисянська К.О. УЗАГАЛЬНЕННЯ ТЕОРЕТИЧНИХ ПІДХОДІВ ДО ВИЗНАЧЕННЯ ПОНЯТТЯ _КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОСТІ ПРОДУКЦІЇ_.pdf | 381,32 kB | Adobe PDF | ![]() Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
