Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
                
    
    https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730| Назва: | Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві | 
| Автори: | Івашура А. А. Борисенко О. М. Северинов О. В. | 
| Теми: | нутра-ергономіка нутриціологія безпека життєдіяльності стале харчування сталий розвиток екологія виробництво | 
| Дата публікації: | 2021 | 
| Бібліографічний опис: | Івашура А. А. Використання нутра-ергономічних стратегій і рекомендацій як факторів сталості харчування на виробництві / А. А. Івашура, О. М. Борисенко, О. В. Северинов // Комунальне господарство міст. Серія "Технічні науки та архітектура". – Харків, 2021. ‒ Т. 6. ‒ Вип. 166. ‒ С. 163-168. | 
| Короткий огляд (реферат): | Досліджуються обізнаність про сталі дієти і поширені практики харчування на робочому місці. Проведено аналіз впливу нутра-ергономічних стратегій на стандарти фізичної зайнятості, безпеку і продуктивність праці. Обговорюється сучасний підхід до харчування на основі усвідомленого вибору роботодавця в контексті нутра-ергономіки з поправкою на сталість до навколишнього середовища, що сприяє оптимізації здоров’я і благополуччя працівників. Запропоновані практичні нутра-ергономічні сталі стратегії та рекомендації для харчування працівника на робочому місці. | 
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/26730 | 
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ЗСЖБЖ) | 
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Івашура А.А. ВИКОРИСТАННЯ НУТРА-ЕРГОНОМІЧНИХ СТРАТЕГІЙ.pdf | 372,21 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити | 
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.
