Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Протасенко О. Ф. | - |
| dc.contributor.author | Мигаль Г. В. | - |
| dc.date.accessioned | 2022-12-18T21:00:44Z | - |
| dc.date.available | 2022-12-18T21:00:44Z | - |
| dc.date.issued | 2022 | - |
| dc.identifier.citation | Протасенко О. Ф. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі / О. Ф. Протасенко, Г. В. Мигаль // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків, 2022. ‒ С. 357-358. | ru_RU |
| dc.identifier.uri | http://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312 | - |
| dc.description.abstract | У роботі розглянуто питання застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Проаналізовані переваги і недоліки використання зеленої інфраструктури на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу. | ru_RU |
| dc.language.iso | uk_UA | ru_RU |
| dc.subject | зелена інфраструктура | ru_RU |
| dc.subject | екологічна культура | ru_RU |
| dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | ru_RU |
| dc.title | Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі | ru_RU |
| dc.type | Article | ru_RU |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Протасенко_ЗАСТОСУВАННЯ_ПРИНЦИП В_ЗЕЛЕНО _IНФРАСТРУКТУРИ_В_.pdf | 327,3 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.