Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorПротасенко О. Ф.-
dc.contributor.authorМигаль Г. В.-
dc.date.accessioned2022-12-18T21:00:44Z-
dc.date.available2022-12-18T21:00:44Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationПротасенко О. Ф. Застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі / О. Ф. Протасенко, Г. В. Мигаль // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс] : матеріали Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф., 2 лист. 2022 р. : тези допов. – Харків, 2022. ‒ С. 357-358.ru_RU
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/28312-
dc.description.abstractУ роботі розглянуто питання застосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесі. Проаналізовані переваги і недоліки використання зеленої інфраструктури на об’єктах готельно-ресторанного бізнесу.ru_RU
dc.language.isouk_UAru_RU
dc.subjectзелена інфраструктураru_RU
dc.subjectекологічна культураru_RU
dc.subjectготельно-ресторанний бізнесru_RU
dc.titleЗастосування принципів зеленої інфраструктури в готельно-ресторанному бізнесіru_RU
dc.typeArticleru_RU
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Протасенко_ЗАСТОСУВАННЯ_ПРИНЦИП В_ЗЕЛЕНО _IНФРАСТРУКТУРИ_В_.pdf327,3 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.