Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35074
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧеревична Н. І.-
dc.contributor.authorСова С. В.-
dc.date.accessioned2024-12-25T21:43:14Z-
dc.date.available2024-12-25T21:43:14Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationЧеревична Н. І. Біле вино: якість і безпечність, користь і шкода / Н.І. Черевична, С.В. Сова // Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі : тези доповідей Міжнар. наук.-прак. конф., 5 листопада 2024 р. – Харків : Державний біотехнологічний ун-т, 2024. – С. 546-547.uk_UA
dc.identifier.urihttp://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/35074-
dc.description.abstractУ публікації подано інформацію щодо харчової цінності білого вина та характеристики його складових, які можуть варіюватись залежно від сорту винограду та марки вина. Зазначено, що на сьогодні більшість світових енологів та фахівців із виноробства дотримуються думки, що вином слід називати тільки ті алкогольні напої, які виготовлені з винограду. Утім деякі українські крафтові винороби готують чудові вина з полуниці, вишні, сливи, ожини та інших ягід і фруктів.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectбіле виноuk_UA
dc.subjectалкогольні напоїuk_UA
dc.subjectвиноробствоuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectвиноградuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.subjectсенсорні властивостіuk_UA
dc.titleБіле вино: якість і безпечність, користь і шкодаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Черевична Н.І._Біле вино якість і безпечність, користь і шкода.pdf228,21 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.