Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36463
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Davydova O. | - |
dc.contributor.author | Sysoieva S. | - |
dc.date.accessioned | 2025-05-30T09:56:59Z | - |
dc.date.available | 2025-05-30T09:56:59Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Davydova O. Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantage / O. Davydova, S. Sysoieva // Economics and Public Administration. Global scientific trends. – 2025. - Volume 2. – Р. 44-51. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36463 | - |
dc.description.abstract | The purpose of this study is to analyze and systematize innovative strategies and approaches to the formation of emotional service in the restaurant industry, aimed at creating a unique gastronomic experience and ensuring sustainable economic competitiveness and market advantages in the restaurant industry of the future. | uk_UA |
dc.language.iso | en | uk_UA |
dc.subject | innovation | uk_UA |
dc.subject | trend | uk_UA |
dc.subject | technology | uk_UA |
dc.subject | restaurant business | uk_UA |
dc.subject | ecology | uk_UA |
dc.subject | healthy eating | uk_UA |
dc.subject | dishes | uk_UA |
dc.subject | competiveness | uk_UA |
dc.title | Gastronomy of the future: innovation and emotions as keys to competitive advantage | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
4 (2).pdf | 318,33 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.