Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483| Назва: | Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві |
| Автори: | Крамаренко Д. П. Гіренко Н. І. Новікова Н. В. |
| Теми: | пароконвектомат теплова обробка продукти тваринного походження сухі речовини жир органолептичні показники ресторанне господарство технологічні процеси якість продукції |
| Дата публікації: | 2024 |
| Бібліографічний опис: | Крамаренко Д. П. Дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві / Д. П. Крамаренко, Н. І. Гіренко, Н. В. Новікова // Таврійський науковий вісник. Серія: Технічні науки. - 2024. - № 4. - С. 237–250. |
| Короткий огляд (реферат): | У статті представлено результати дослідження впливу типу обладнання та способів теплової обробки на технологічні показники якості продуктів тваринного походження у ресторанному господарстві. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36483 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження впливу типу обладнання.pdf | 445,67 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.