Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36888
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Вовк К. М. | - |
dc.date.accessioned | 2025-06-26T20:25:44Z | - |
dc.date.available | 2025-06-26T20:25:44Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Вовк К. М. Подієва екскурсія як інноваційний туристичний продукт: методики оцінювання, міжнародні стандарти та практичне впровадження / К. М. Вовк // Розвиток методів управління та господарювання на транспорті. - 2025. - № 1 (90). - С.175-192. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/36888 | - |
dc.description.abstract | У статті проаналізовано методи оцінювання якості туристичних послуг та міжнародні стандарти у цій сфері. Обґрунтовано обмеженість їх впровадження через ресурсні й інфраструктурні фактори дестинацій. Визначено доцільність створення інтегрованого туристичного продукту, що поєднує подієвий та екскурсійний туризм. Розглянуто особливості оцінювання якості екскурсійної діяльності, міжнародні стандарти, а також моделі оцінювання впливу подій (американську та європейську). Представлено ключові кількісні, якісні, соціальні, економічні та культурні індикатори. Запропоновано новий туристичний продукт — «подієва екскурсія» — та обґрунтовано його переваги. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | екскурсійний туризм | uk_UA |
dc.subject | подієвий туризм | uk_UA |
dc.subject | оцінювання якості | uk_UA |
dc.subject | інтегрований продукт | uk_UA |
dc.subject | подієва екскурсія | uk_UA |
dc.title | Подієва екскурсія як інноваційний туристичний продукт: методики оцінювання, міжнародні стандарти та практичне впровадження | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Статті (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
569-Текст статті-760-1-10-20250404.pdf | 472,06 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.