Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Ахмедова О. | - |
dc.contributor.author | Козубова Н. | - |
dc.date.accessioned | 2025-09-17T08:57:09Z | - |
dc.date.available | 2025-09-17T08:57:09Z | - |
dc.date.issued | 2025 | - |
dc.identifier.citation | Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня: [Електронне видання] / укл. О. Ахмедова, Н. Козубова. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 20 с. (Укр.мова). | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37278 | - |
dc.description.abstract | Наведено перелік тем та ключових питань, які буде розглянуто під час вивчення дисципліни, перелік компетентностей та результатів навчання за дисципліною, форми та методи оцінювання, а також рекомендована література. Рекомендовано для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.subject | ресторан | uk_UA |
dc.subject | організація харчування | uk_UA |
dc.subject | готельно-ресторанний бізнес | uk_UA |
dc.title | Організація ресторанного господарства: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J3 «Туризм та рекреація» освітньої програми «Туризм» першого (бакалаврського) рівня | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ПТТБ) |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
доп.план Організація ресторанного господарства..pdf | 1,33 MB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.