Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Крамаренко Д. П. | - |
| dc.contributor.author | Черевична Н. І. | - |
| dc.contributor.author | Гіренко Н. І. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-11-19T21:13:07Z | - |
| dc.date.available | 2025-11-19T21:13:07Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Крамаренко Д. П. Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів / Д. П. Крамаренко, Н. І. Черевична, Н. І. Гіренко // Науковий вісник Полтавського університету економіки і торгівлі. Серія «Технічні науки». - 2025. – Вип. 1. – С. 11-16. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37682 | - |
| dc.description.abstract | Стаття присвячена дослідженню впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів, зокрема булочок. Актуальність дослідження зумовлена зростаючим попитом на функціональні продукти харчування та необхідністю розширення асортименту хлібобулочних виробів з підвищеною харчовою цінністю. У роботі розглянуто сучасні тенденції у використанні рослинних інгредієнтів для збагачення хлібобулочних виробів. Особлива увага приділена гарбузу як перспективній сировині, багатій на пектин, β-каротин, вітаміни та мікроелементи. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | борошняні вироби | uk_UA |
| dc.subject | гарбузове пюре | uk_UA |
| dc.subject | функціональні інгредієнти | uk_UA |
| dc.subject | пористість | uk_UA |
| dc.subject | вологість | uk_UA |
| dc.subject | кислотність | uk_UA |
| dc.subject | питомий об 'єм | uk_UA |
| dc.subject | органолептичні показники | uk_UA |
| dc.subject | хлібобулочні вироби | uk_UA |
| dc.subject | харчова цінність | uk_UA |
| dc.subject | оздоровче харчування | uk_UA |
| dc.subject | технологія випічки | uk_UA |
| dc.title | Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Дослідження впливу пюре гарбуза на якість борошняних виробів.pdf | 903,28 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.