Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684
Title: Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів
Authors: Скворцова А. В.
Крамаренко Д. П.
Keywords: кондитерські вироби
асортимент десертів
цукрозамінники
підсолоджувачі
Issue Date: 2025
Citation: Скворцова А. В. Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів / А.В. Скворцова, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 93-95.
Abstract: Визначено, що використання сучасних цукрозамінників та підсолоджувачів, зокрема натуральних, таких як еритритол і стевія, є науково обґрунтованим та комерційно перспективним напрямом розвитку кондитерської галузі. Це дозволяє створювати продукти з високими органолептичними показниками та покращеними нутриціологічними характеристиками, що відповідає глобальним трендам здорового способу життя.
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684
Appears in Collections:Статті студентів (ГРБКТ)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скворцова.pdf358,22 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.