Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684| Назва: | Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів |
| Автори: | Скворцова А. В. Крамаренко Д. П. |
| Теми: | кондитерські вироби асортимент десертів цукрозамінники підсолоджувачі |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Скворцова А. В. Використання цукрозамінників і підсолоджувачів у складі сучасних кондитерських виробів / А.В. Скворцова, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 93-95. |
| Короткий огляд (реферат): | Визначено, що використання сучасних цукрозамінників та підсолоджувачів, зокрема натуральних, таких як еритритол і стевія, є науково обґрунтованим та комерційно перспективним напрямом розвитку кондитерської галузі. Це дозволяє створювати продукти з високими органолептичними показниками та покращеними нутриціологічними характеристиками, що відповідає глобальним трендам здорового способу життя. |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37684 |
| Розташовується у зібраннях: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Скворцова.pdf | 358,22 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.