Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685| Title: | Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів |
| Authors: | Шефер Ю. О. Крамаренко Д. П. |
| Keywords: | вторинні біоресурси соус продукти переробки прісноводних гідробіонтів хімічний склад |
| Issue Date: | 2025 |
| Citation: | Шефер Ю. О. Використання вторинних продуктів переробки гідробіонтів у технології соусів / Ю.О. Шефер, Д.П. Крамаренко // Сучасні тренди і перспективи в галузі переробки м’яса і молока : матеріали VI міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 23 вересня 2025 р. - Київ : НУХТ, 2025. - С. 125-127. |
| Abstract: | Визначено, що комплексна переробка вторинних продуктів рибної промисловості та аквакультури є перспективним напрямом для створення інноваційних харчових продуктів. Запропонована технологія соусу на основі кісток, шкіри, луски риби та панцирів ракоподібних дозволяє раціонально використовувати цінні біоресурси, які раніше вважалися відходами. |
| URI: | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37685 |
| Appears in Collections: | Статті студентів (ГРБКТ) |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Шоста МПК мяса і молока НУХТ_Шефер.pdf | 365,4 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.