Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37765
Title: Бухгалтерський облік: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня
Authors: Лабунська С.
Keywords: активи
капітал
доходи
витрати
фінансовий результат
подвійний запис
баланс
фінансова звітність
первинні документи
регістри обліку
Issue Date: 2025
Citation: Бухгалтерський облік: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня / уклад. С. Лабунська. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 13 с. (Укр. мов.)
Abstract: Подано тематичний план навчальної дисципліни за модулями та темами. Наведено програмні результати навчання та компетентності, які формує навчальна дисципліна, методи та форми навчання, критерії та порядок оцінювання знань студентів, розподіл балів за формами контролю та темами модулів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг».
URI: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37765
Appears in Collections:Методичні матеріали (ОБК)



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.