Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37765| Назва: | Бухгалтерський облік: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня |
| Автори: | Лабунська С. |
| Теми: | активи капітал доходи витрати фінансовий результат подвійний запис баланс фінансова звітність первинні документи регістри обліку |
| Дата публікації: | 2025 |
| Бібліографічний опис: | Бухгалтерський облік: робоча програма навчальної дисципліни для здобувачів вищої освіти спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг», освітньої програми «Готельно-ресторанна справа» першого (бакалаврського) рівня / уклад. С. Лабунська. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – 13 с. (Укр. мов.) |
| Короткий огляд (реферат): | Подано тематичний план навчальної дисципліни за модулями та темами. Наведено програмні результати навчання та компетентності, які формує навчальна дисципліна, методи та форми навчання, критерії та порядок оцінювання знань студентів, розподіл балів за формами контролю та темами модулів, список рекомендованої літератури. Рекомендовано для здобувачів першого (бакалаврського) рівня спеціальності J2 «Готельно-ресторанна справа та кейтеринг». |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37765 |
| Розташовується у зібраннях: | Методичні матеріали (ОБК) |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| поз 289 РП_Бухгалтерський облік_J2 (БАК)_Лабунська.docx_.pdf | 859,56 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.