Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorIvashura А.-
dc.date.accessioned2025-12-02T22:28:03Z-
dc.date.available2025-12-02T22:28:03Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationIvashura А. Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv region / А. Ivashura // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв: І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопадая 2025 р. : тези допов. / за загал. редак. О. Ю. Давидової [та ін.]. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 449-452. (Англ. мова)uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37902-
dc.description.abstractThe post-war recovery of the Kharkiv region involves not only the renewal of economic and social activity but also the formation of new directions in the regional economy. One of the promising tools for sustainable development is gastronomic tourism, which has the potential to integrate local agricultural resources, cultural heritage, and modern tourism practices.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectsustainable gastronomic tourismuk_UA
dc.subjectenvironmental sustainabilityuk_UA
dc.subjectenvironmental impactuk_UA
dc.subjectgreen tourismuk_UA
dc.titleStrategy for post-war revival of gastronomic tourism in the Kharkiv regionuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ivashura A._Strategy for post-war revival of gastronomic tourism in the kharkiv region.pdf1 MBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.