Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37903
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorIvashura А.-
dc.date.accessioned2025-12-02T22:30:12Z-
dc.date.available2025-12-02T22:30:12Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationIvashura А. International experience of sustainable development strategies in the restaurant business and tourism / А. Ivashura // Актуальні проблеми та перспективи розвитку індустрії гостинності і крафтових виробництв: І Міжнародна науково-практична конференція, присвячена 95-річчю заснування Харківського національного економічного університету імені Семена Кузнеця, 20 листопадая 2025 р. : [тези] / за загал. редак. О. Ю. Давидової [та ін.]. – Харків : ХНЕУ ім. С. Кузнеця, 2025. – С. 74-78. (Англ. мова)uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37903-
dc.description.abstractSustainable development of the restaurant business and tourism is one of the priority areas of the global economy. Environmental challenges, shifting consumer preferences, growing competition, and technological advancements are prompting companies to adopt strategies centered on resource conservation, strengthened social responsibility, and long-term competitiveness. The experiences of different countries demonstrate that sustainable practices are becoming an integral part of the business model, rather than a temporary trend.uk_UA
dc.language.isoenuk_UA
dc.subjectsustainable developmentuk_UA
dc.subjectsustainable gastronomic tourismuk_UA
dc.subjectenvironmental sustainabilityuk_UA
dc.subjectenvironmental impactuk_UA
dc.subjectgreen tourismuk_UA
dc.titleInternational experience of sustainable development strategies in the restaurant business and tourismuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.