Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958Повний запис метаданих
| Поле DC | Значення | Мова |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Жуков В. | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-07T20:46:13Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-07T20:46:13Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Жуков В. Технології бенчмаркінгу в готельному господарстві / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 13-14 жовтня 2025 р. - Львів : Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2025. – С. 62-64. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958 | - |
| dc.description.abstract | Розглянуто можливі основні варіанти підвищення конкурентоспроможності, що реалізують технології бенчмаркінгу: процесний та порівняльний бенчмаркінг. Для покращення роботи виявлені важливі для клієнтів фактори та запропоновано ранжувати їх за значимістю, визначити первинні процеси та можливості готелю щодо задоволення існуючих потреб. | uk_UA |
| dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
| dc.subject | бенчмаркінг | uk_UA |
| dc.subject | інноваційні процеси | uk_UA |
| dc.subject | готельне господарство | uk_UA |
| dc.title | Технології бенчмаркінгу в готельному господарстві | uk_UA |
| dc.type | Article | uk_UA |
| Розташовується у зібраннях: | Статті (ГРБКТ) | |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Жуков-ГРБ-Львов.pdf | 590,42 kB | Adobe PDF | Переглянути/відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.