Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЖуков В.-
dc.date.accessioned2025-12-07T20:46:13Z-
dc.date.available2025-12-07T20:46:13Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationЖуков В. Технології бенчмаркінгу в готельному господарстві / В. Жуков // Сучасні тенденції розвитку індустрії гостинності : матеріали VІ Міжнародної науково-практичної конференції, 13-14 жовтня 2025 р. - Львів : Львівський державний університет фізичної культури імені Івана Боберського, 2025. – С. 62-64.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.hneu.edu.ua/handle/123456789/37958-
dc.description.abstractРозглянуто можливі основні варіанти підвищення конкурентоспроможності, що реалізують технології бенчмаркінгу: процесний та порівняльний бенчмаркінг. Для покращення роботи виявлені важливі для клієнтів фактори та запропоновано ранжувати їх за значимістю, визначити первинні процеси та можливості готелю щодо задоволення існуючих потреб.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.subjectбенчмаркінгuk_UA
dc.subjectінноваційні процесиuk_UA
dc.subjectготельне господарствоuk_UA
dc.titleТехнології бенчмаркінгу в готельному господарствіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Статті (ГРБКТ)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Жуков-ГРБ-Львов.pdf590,42 kBAdobe PDFПереглянути/відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.